OBLÍBENÉ ODKAZY:

Hodinová manželka

 

Staňte se FANOUŠKEM našeho eshopu na Facebooku ... klikněte na LIKE - TO SE MI LÍBÍ ... a budete informováni o všech novinkách na eshopu ...


NOVINKY

arr34v1 GRIFLOVAČ miláček zákazníků OPĚT V PRODEJIJe libo gril, vafle, panini nebo sandwich? Připrav si jídlo "za minutku"! Ušetříš čas i... arr3Novela zákona o ochraně spotřebiteleVýňatek o Obchodník podmínek e-shopu Obchůdek Veronica: K mimosoudnímu řešení spotřebitelských... arr3PŘEDSTAVUJEME VÁM ... PastArt plně automatický hnětač těsta a výrobník těstovinPředstavujeme jednu z očekávaných NOVINEK nového katalogu PastArt VarMix CATALOGUE.PastArt... arr3UTĚRKY Z EGYPTSKÉ BAVLNYUtěrky z egyptské bavlny s vysokou gramáží 230g/m2. Výborná kvalita a savost. Balení obsahuje 3... arr3PLÁŽOVÉ OSUŠKY Z EGYPTSKÉ BAVLNY  Plážové froté osušky z Egyptské bavlny jsou krásně barevné a příjemné na dotek. Gramáž 400g/m2.... arr3ZAHÁJEN PRODEJ VÝROBKŮ PRO DĚTIVodní děla a pistole Užijte si divoké přestřelky s vodními pistolemi v letních dnech a přitom...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 299,00 Kč

KONTAKTNÍ ÚDAJE

Veronika Černá
Padochov 169
664 91 Oslavany
tel: +420 606 880 428
c.veronica@seznam.cz

ANKETA

Jak jste se o nás dozvěděli?

na Facebooku 50% od známého 41% na Seznamu, Heurece, Google 5% na Mapě prodejců 4%

O NÁS » Hodnocení zákazníků

Můžete mě také najít na inzertním serveru Mimibazar na

Mám zde už více než 700 kladných hodnocení od spokojených zákazníků.

Přidáno: 14.12.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Dobrá komunikace

 

 

Přidáno: 07.07.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Zboží nabízené není na skladě. Nutno dodat, že tato informace přišla bezprostředně po objednání, tudíž jsem měla možnost ihned řešit jiným způsobem. Komunikace obchodu příjemná s omluvou. Přesto upřednostňuji inzerované zboží na skladě.

 

 

Přidáno: 30.03.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Maximalni spokojenost

Pro:

Rychlost,vyber zbozi,cena

Proti:

Zadne

 

Přidáno: 22.10.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Doporučujem

Pro:

Majú široký sortument

Vyjádření našeho obchodu

Vážený pane Richarde, jsem opravdu moc ráda, že se zboží nakonec v pořádku dostalo do vašich rukou a omlouvám se tímto za všechny nepříjemnosti a zdržení způsobené nespolehlivostí České a Slovenské pošty. Děkuji za Váš nákup i Vaše hodnocení a těším se zase někdy nashledanou, Veronika Černá, Obchůdek Veronica.
 

Přidáno: 27.05.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

dobrý sortiment a doufáme, že bez "éček"

Pro:

Brzké dodání.

Proti:

Informovanost o obchodu.

 

Přidáno: 25.05.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Nalezeno hledané zboží.
Spokojenost.
Doporučuji.

Pro:

Rychlé jednání.
Nabídka hledaného zboží

Proti:

Nevím.

 

Přidáno: 19.10.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

ČESKÉ zboží - gumoví medvídci
cena akorát

 

Přidáno: 07.08.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Doporučuji obchůdek.

Pro:

Rychlost

Proti:

Nemá

 

Přidáno: 11.05.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Skvělý obchod, který nabízí různorodé zboží za dobré ceny. Komunikace na vysoké úrovni. Všem obchod vřele doporučuji!

Pro:

+ české sladkosti výborné chuti
+ skvělá cena

Proti:

o žádných nevím

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, jsem moc ráda, že jste spokojený se zbožím, které jste u nás zakoupil. Děkuji za Váš nákup i Vaše hodnocení a těším se zase někdy nashledanou, Veronika Černá, Obchůdek Veronica.
 

Přidáno: 03.04.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Tento obchod doporučuji.
Velký sortiment zboží.
Dobrá komunikace.

Pro:

Výhodou je, že si v klidu objednám, na co mám chuť.

Proti:

Žádné slabiny jsem neshledala.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, jsem moc ráda, že jste spokojená s nákupem u nás. Děkuji za Váš nákup i Vaše hodnocení a těším se zase někdy nashledanou, Veronika Černá, Obchůdek Veronica.
 

Přidáno: 23.03.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

jsem velmi spokojená

Pro:

rychlost, spolehlivost, cena

Proti:

nenašla jsem žádné

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, jsem ráda, že jste si u nás vybrala. Děkuji za Váš nákup i Vaše hodnocení a těším se zase někdy nashledanou, Veronika Černá, Obchůdek Veronica.
 

Přidáno: 26.02.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

naprosta spokojenost

Pro:

rychlost a ochota

Proti:

zadne nema

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, jsem moc ráda, že jste spokojená s nákupem u nás. Děkuji za Váš nákup i Vaše hodnocení a těším se zase někdy nashledanou, Veronika Černá, Obchůdek Veronica.
 

Přidáno: 26.12.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Byla jsem moc spokojena, zamek i s postovnym me zde vysel nejlevneji, o vsem jsem byla prostrednictvim mailu informovana a zbozi bylo odeslano bezprostredne po platbe. Vsem vrele doporucuji!:-)

Pro:

Skvela komunikace
Rychlost odeslani
Nejnizsi cena

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, jsem moc ráda, že jste spokojená s nákupem u nás. Děkuji za Váš nákup i Vaše hodnocení a těším se zase někdy nashledanou, Veronika Černá, Obchůdek Veronica.
 

Přidáno: 18.11.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

našla jsem zde to co jsem marně sháněla.Zásilka přišla v pořádku a rychle.Tento obchod bych doporučila protože s ním mám dobrou zkušenost.

Pro:

zboží jsem nikde jinde nenašla i cena byla slušná.

Proti:

žádné mě nenapadají

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, jsem moc ráda, že jste u nás našla, co jste potřebovala. Děkuji za Váš nákup i Vaše hodnocení a těším se zase někdy nashledanou, Veronika Černá, Obchůdek Veronica.
 

Přidáno: 15.11.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

V Přerově jsem tuto otravinu nikde nesehnala.Proto byl nákup u Vás pro mne výhodou. A co nejdříve si opět objednám.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, jsem opravdu ráda, že jste u nás našla, co jste potřebovala. Děkuji za Váš nákup i Vaše hodnocení a těším se zase někdy nashledanou, Veronika Černá, Obchůdek Veronica.