OBLÍBENÉ ODKAZY:

Hodinová manželka

 

Staňte se FANOUŠKEM našeho eshopu na Facebooku ... klikněte na LIKE - TO SE MI LÍBÍ ... a budete informováni o všech novinkách na eshopu ...


NOVINKY

arr34v1 GRIFLOVAČ miláček zákazníků OPĚT V PRODEJIJe libo gril, vafle, panini nebo sandwich? Připrav si jídlo "za minutku"! Ušetříš čas i... arr3Novela zákona o ochraně spotřebiteleVýňatek o Obchodník podmínek e-shopu Obchůdek Veronica: K mimosoudnímu řešení spotřebitelských... arr3PŘEDSTAVUJEME VÁM ... PastArt plně automatický hnětač těsta a výrobník těstovinPředstavujeme jednu z očekávaných NOVINEK nového katalogu PastArt VarMix CATALOGUE.PastArt... arr3UTĚRKY Z EGYPTSKÉ BAVLNYUtěrky z egyptské bavlny s vysokou gramáží 230g/m2. Výborná kvalita a savost. Balení obsahuje 3... arr3PLÁŽOVÉ OSUŠKY Z EGYPTSKÉ BAVLNY  Plážové froté osušky z Egyptské bavlny jsou krásně barevné a příjemné na dotek. Gramáž 400g/m2.... arr3ZAHÁJEN PRODEJ VÝROBKŮ PRO DĚTIVodní děla a pistole Užijte si divoké přestřelky s vodními pistolemi v letních dnech a přitom...

ZBOŽÍ V AKCI

KONTAKTNÍ ÚDAJE

Veronika Černá
Padochov 169
664 91 Oslavany
tel: +420 606 880 428
c.veronica@seznam.cz

ANKETA

Jak jste se o nás dozvěděli?

na Facebooku 50% od známého 41% na Seznamu, Heurece, Google 5% na Mapě prodejců 4%

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů